22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ: Παρουσίαση ενόψει του διαγωνισμού για τα νέα στέγαστρα λεωφορείων

Παρουσίαση για όλους τους φορείς και εταιρείες που ενδιαφέρονται ή πιθανόν να ενδιαφερθούν για την προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση και διαφημιστική εκμετάλλευση στεγάστρων λεωφορείου σύγχρονου τύπου στις δημαρχούμενες περιοχές Πάφου και Γεροσκήπου μέσω ανοικτού διαγωνισμού που θα προκηρύξει ο Δήμος Πάφου, οργανώνει η Τοπική Αρχή.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ., στη Δημοσιογραφική Εστία Κύπρου στη Λευκωσία (Λεωφόρος Ρ.Ι.Κ. 12, Αγλαντζιά).

Στην παρουσίαση θα επεξηγηθούν οι βασικές πρόνοιες των Εγγράφων Διαγωνισμού προκειμένου να ενημερωθούν οι εν δυνάμει ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς και να διατυπώσουν απόψεις – εισηγήσεις για το αντικείμενο της σκοπούμενης Σύμβασης και τους όρους της. Αντικειμενικός στόχος είναι η αξιοποίηση της όλης συζήτησης για τη διαμόρφωση της τελικής μορφής των Εγγράφων Διαγωνισμού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην παρουσίαση προσκλήθηκαν να παραστούν εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε συναφείς με το αντικείμενο της σκοπούμενης Σύμβασης τομείς (διαφήμιση, κατασκευή στεγάστρων στάσεων λεωφορείου και αστικού εξοπλισμού) και εκπρόσωποι των αρμοδίων για θέματα δημοσίων συμβάσεων κρατικών Υπηρεσιών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, παρουσίαση με τη χρήση διαφανειών από τον κ. Λοΐζο Αυξεντίου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Intelicons, συζήτηση και δεξίωση.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22877131 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση

[email protected] μέχρι την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες στην  Intelicons: τηλ. 22448172.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ