17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ: Επιτακτική ανάγκη η καταγραφή των σκύλων

Έκκληση προς τους ιδιοκτήτες σκύλων για άμεση εγγραφή των ζώων τους στο σχετικό μητρώο και εξασφάλιση της απαιτούμενης άδειας κατοχής, με ταυτόχρονη προειδοποίηση  για επιβολή προστίμων προς όσους αμελούν ή δεν συμμορφώνονται με την υποχρέωσή τους αυτή απευθύνει ο Δήμος Πάφου με σχετική του ανακοίνωση.

Με αφορμή το πρόσφατο τραγικό περιστατικό του θανάτου γυναίκας από τη Βουλγαρία, ο Δήμος Πάφου υπενθυμίζει τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας και επισημαίνει την ανάγκη για άμεση συμμόρφωση των ιδιοκτητών.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Δήμου παραμένουν 480 περίπου σκύλοι από τους 1.500 που εκτιμάται ότι υπάρχουν στην περιοχή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι εντατικοποιεί τις προσπάθειες για την καταγραφή των σκύλων και καλεί τους δημότες να ανταποκριθούν άμεσα προς αποφυγή περιττού κόστους, αλλά και πιθανών δυσάρεστων καταστάσεων.

Για πληροφορίες καταγραφής των σκύλων και έκδοσης αδειών κατοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πάφου, στα τηλέφωνα 26941136, 96358507, 99631694, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ