29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Επιπλέον μέτρα θα πρέπει να πάρει πλέον η πολιτεία

Την εκτίμηση ότι η πολιτεία θα πρέπει πλέον να πάρει επιπλέον μέτρα ούτως ώστε να μπαίνουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις και να μπορούν να διαπραγματεύονται, εξέφρασε ο Δήμαρχος Γεροσκήπου και μέλος του ΔΣ του ΧΥΤΑ Μιχάλης Παυλίδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παυλίδης κληθείς να σχολιάσει τα σκάνδαλα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης, ανέφερε πως είναι γεγονός πως τα σκάνδαλα των τελευταίων ημερών δεν τιμούν κανέναν, ούτε δημόσιους λειτουργούς , ούτε τοπική αυτοδιοίκηση διότι όλο το βάρος έπεφτε στους δημότες στον απλό τον κόσμο με χρεώσεις που γίνονταν από το ΧΥΤΑ Πάφου.

O κ. Παυλίδης χαρακτήρισε μέγα λάθος αυτό που συνέβηκε στην περίπτωση του ΧΥΤΑ στην Πάφο , όπου “για δύο χρόνια τώρα ζητούσαμε να μας γίνουν όροι, ούτως ώστε να βγούμε σε προσφορές και το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών και μετά το Υπουργείο Γεωργίας καθυστερούσαν γιατί δεν είχαν την τεχνογνωσία όπως μας έλεγαν, αυτό πιστεύω είναι μέγα λάθος”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εξέφρασε την ελπίδα ο κόσμος να πιστώσει κάποιους από την τοπική αυτοδιοίκηση ότι με μεγάλη προσπάθεια “ τα φωνάζαμε τα λέγαμε αλλά αυτοί που έπρεπε να είχαν πάρει τα μέτρα και τις αποφάσεις δυστυχώς δεν το έπραξαν ”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ