19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΣΚΥΛΩΝ: Βρέθηκε κρέας με δηλητήριο στη σκηνή- Κλήθηκε άτομο για κατάθεση

Το κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει τις δηλητηριάσεις σκύλων οι οποίες δεν περιποιούν τιμή σε κανένα, με αφορμή καταγγελία που δέχθηκε από πολίτη για την δηλητηρίαση πέντε σκύλων σε περιοχή του χωριού Αργάκα.

Με ανακοίνωση του το κόμμα για τα Ζώα αναφέρει ότι η καταγγελία έγινε σήμερα και επιτόπου έσπευσε αμέσως ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Κυριάκου ο οποίος επισκέφθηκε άμεσα τον Αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, τον ιδιωτικό κτηνίατρο και τον κυβερνητικό κτηνίατρο.

Από την σκηνή η αστυνομία παρέλαβε ένα κομμάτι κρέας το οποίο μύριζε έντονα πιθανότητα κάποιου είδους φάρμακο – δηλητήριο, όπως προστίθεται και η νεκροψία των σκύλων έγινε στην παρουσία της αστυνομίας και των κτηνιατρικών υπηρεσιών. Η Αστυνομία έχει καλέσει ήδη για ανάκριση άτομο για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι εμπλέκεται στην υπόθεση και εξετάζονται όλες οι μαρτυρίες και το μαρτυρικό υλικό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το κόμμα για τα Ζώα καλεί το κοινό όπως εάν προσέξει την οποιαδήποτε κίνηση ή κάτι το οποίο προκαλεί υποψίες για τέτοιους είδους ενέργειες να το καταγγέλλει στην Αστυνομία η άμεσα στην γραμμή του πολίτη 1460

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ