19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΔΗΚΟ Πάφου: “Παυλίδης: Ο δήμαρχος που συναινούσε στην κατάργηση του Δήμου Γεροσκήπου”

Το Επαρχιακό Εκλογικό Επιτελείο Πάφου του Δημοκρατικού Κόμματος με ανανοίνωσή του αναφέρει τα πιο κάτω:


 

Είναι γνωστό σε όλους ότι απερχόμενος δήμαρχος Γεροσκήπου κ.Παυλίδης, συναινούσε πλήρως με την κατάργηση του Δήμου Γεροσκήπου, στο πλαίσιο της εκ βάθρων μεταρρύθμισης του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης. Την άποψη αυτή την είχε καταθέσει τόσο δημόσια όσο και στις σχετικές συνεδριάσεις της Ένωσης Δήμων. Από τότε ήταν ταυτισμένος με την κυβερνητική θέση αλλά και τη θέση του ΔΗΣΥ, που σήμερα τον υποστηρίζει, για ριζική μεταρρύθμιση στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σήμερα διεκδικεί την επανεκλογή του στο Δήμο Γεροσκήπου, έναν Δήμο που ο ίδιος συναινούσε την κατάργησή του. Τα ερωτήματα που πρέπει να τεθούν στην κάθε δημότισσα και στον κάθε δημότη της Γεροσκήπου είναι ξεκάθαρα:

  1. Μπορείτε να έχετε για δήμαρχό σας, τον άνθρωπο που αποδέχτηκε την κατάργηση του Δήμου σας;
  2. Ποιο όραμα και ποιο πλάνο ανάπτυξης μπορεί να έχει για τον Δήμο Γεροσκήπου ο κ.Παυλίδης, όταν τα τελευταία χρόνια το μόνο που έκανε ήταν να συζητά την κατάργηση του Δήμου;
  3. Ποιος μπορεί να σας εγγυηθεί, ότι ο κ.Παυλίδης, εάν επανεκλεγεί, δεν θα συναινέσει και πάλι στην κατάργηση του Δήμου;
  4. Πόσο εφικτό είναι να υλοποιήσει όλα αυτά που υπόσχεται σήμερα, όταν ο ίδιος δεν πιστεύει σε αυτά;

Είναι προφανές ότι ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Παυλίδης δεν είχε όραμα για το δήμο, γιατί πολύ απλά  η μοναδική του έγνοια ήταν η κατάργηση του Δήμου. Λειτουργούσε πρωτίστως ως λογιστικός λειτουργός δίδοντας έμφαση στους αριθμοδείκτες και τις μνημονιακές πρόνοιες, παραγνωρίζοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και ιστορία του Δήμου. Η μόνη του έγνοια ήταν η τυφλή εφαρμογή των μέτρων που επέβαλλε το πρόγραμμα προσαρμογής για τους Δήμους, με αποτέλεσμα η Γεροσκήπου να μείνει την πενταετία που πέρασε στάσιμη. Κανένα σημαντικό έργο, καμία σημαντική πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη. Είχε υποσχεθεί πολλά, αλλά δεν έκανε σχεδόν τίποτα!

Καλούμε λοιπόν όλους τους δημότες της Γεροσκήπου, να βάλουν ένα τέλος στα σενάρια κατάργησης του Δήμου, που πρωταγωνιστής σε αυτά είναι ο απερχόμενος δήμαρχος κ.Παυλίδης.

Καλούμε όλες και όλους που πραγματικά θέλουν να υπάρχει και την επόμενη μέρα η Γεροσκήπου ως Δήμος, να συστρατευτούν με την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ.Γιαννάκη Μαλλουρίδη. Η ψήφος σας στο Γιαννάκη Μαλλουρίδη, θα είναι το καλύτερο εχέγγυο για τη σωτηρία της Γεροσκήπου. Θα είναι η πιο ασφαλής εγγύηση για το μέλλον του ίδιου του Δήμου! Γιατί η Γεροσκήπου θέλει δήμαρχο με όραμα και προοπτική για το Δήμο του και όχι λογιστικό λειτουργό!

Στις 18 του Δεκέμβρη λέμε ΌΧΙ στην κατάργηση του Δήμου Γεροσκήπου! Στις 18 του Δεκέμβρη λέμε ΝΑΙ στη συνέχιση του Δήμου Γεροσκήπου!

Στις 18 του Δεκέμβρη ψηφίζουμε όλες και όλοι Γιαννάκη Μαλλουρίδη! “

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΑΦΟΥ

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ