21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Δεν αποκλείονται βροχές ή και καταιγίδες σήμερα – Ποιες περιοχές “κινδυνεύουν”;

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µέχρι το µεσηµέρι, πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Πέµπτη θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο αναµένεται µικρή πτώση για να παραµείνει πιο ψηλά από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ