27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Δεν έδωσα άδεια σε κανένα λέει ο κοινοτάρχης του Νέου Χωρίου για το beach party επωνύμων

Σάλος έχει προκληθεί απο χθες μετά τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα ότι λοόμενοι εκδιώχθηκαν απο παραλία στον Ακάμα με σκοπό να διοργανωθεί beach party για επώνυμους πελάτες γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της περιοχής. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία οι παραπονούμενοι υποστηρίζουν ότι τους ζητήθηκε “να απομακρύνουν τα πράγματα τους και να φύγουν γιατί κάποιο πεντάστερο ξενοδοχείο της περιοχής κάλεσε διάσημες προσωπικότητες και “έκλεισε την παραλία” για να κάμει beach party.

Μάλιστα σύμφωνα με την ανάρτηση που ακολουθεί αυτούσια “είπαν ότι η συγκεκριμένη παραλία ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία!! Και έχουν την άδεια του και την άδεια του κοινοτάρχη που υπάγεται ο Ακάμας” 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε τι ακριβώς καταγγέλνουν οι λουόμενοι:

«Φίλες και φίλοι. Συμβαίνει τώρα. Βρισκόμαστε στην παραλία λίγο πριν το Blue Lagoon. Σαν κάναμε το μπάνιο μας ήταν κάποιοι και μας είπαν να απομακρύνουμε τα πράγματα μας και να φύγουμε γιατί κάποιο πεντάστερο ξενοδοχείο της περιοχής κάλεσε κάποιους διάσημους και έκλεισε την παραλία για να κάμει beach party. Μάλιστα μας είπαν ότι η συγκεκριμένη παραλία ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία!! Και έχουν την άδεια του και την άδεια του κοινοτάρχη που υπάγεται ο Ακάμας».

«Δεν έδωσα καμία άδεια» δηλώνει ο κοινοτάρχης Νέου Χωριού

Ο κοινοτάρχης του Νέου Χωριού, Ανδρέας Χριστοδούλου, μιλώντας στην ιστοσελίδα ξεκαθαρίσε ότι «δεν έδωσε άδεια σε κανένα επιχειρηματία για πάρτι στον Ακάμα».

Είπε ότι «πριν από δυο μέρες δέχθηκε τηλεφώνημα από μία πολύ γνωστή κυρία (ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου της περιοχής) για να τον ενημερώσει ότι σκοπεύουν μαζί με την κόρη του επιχειρηματία, να κάνουν beach party, στην περιοχή».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τον παρακάλεσαν να διώξει τον κόσμο που τυχόν θα βρισκόταν εκεί.

Ο ίδιος της ανέφερε ότι από την στιγμή που είναι ιδιωτική περιουσία το κοινοτικό συμβούλιο δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρέμβει και να αποταθούν στην Αστυνομία.

Το συγκεκριμένο τεμάχιο στην περιοχή του Ακάμα αγοράστηκε από τον επιχειρηματία το Φεβρουάριο του 1966 και έχει έκταση 1500 δεκάρια. Απέχει από την περίφημη θαλάσσια περιοχή του Blue Lagoon 1,5 χιλιόμετρο και συγκεκριμένα βρίσκεται στην περιοχή Πλατζή, Αγίου Νικολάου. Η παραλία είναι απομακρυσμένη με δύσκολη πρόσβαση.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ