18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Δείχνει τα δόντια του ο καιρός σήμερα

Σήµερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν, από το µεσηµέρι και µετά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα νότια και δυτικά σταδιακά ισχυροί, 5 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 27 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και τα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί σύντοµα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και τα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο.

– See more at: http://www.sigmalive.com/news/local/435728/anevazei-strofes-i-thermokrasiadeite-tin-prognosi#.dpuf

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ