21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Δείτε LIVE την κακοκαιρία που θα «χτυπήσει» απόψε την Κύπρο

Νέο χαμηλό βαρομετρικό αναμένεται να «χτυπήσει» απόψε την Κύπρο, μετά από ένα μικρό διάλειμμα από τη χθεσινή κακοκαιρία. 

Το νέο βαρομετρικό, φέρνει βροχές, καταιγίδες και χιόνια και αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή μέχρι και το Σάββατο.
Στην περιοχή θα φτάσει και τρίτο χαμηλό βαρομετρικό το Σάββατο, με τη μετεωρολογική υπηρεσία να αναφέρει ότι την Κυριακή αναμένεται βελτίωση του καιρού.
Αναλυτικά ο καιρός σήμερα: 
O καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά ισχυροί 5 και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά σταδιακά στα προσήνεμα θα καταστεί μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει και χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 και μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι σφοδροί 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ