26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Δίπλα στην ύπαιθρο ΥΠΕΣ και Επαρχιακή Διοίκηση, είπε η Έπαρχος Πάφου 

Η Επαρχιακή Διοίκηση και το Υπουργείο Εσωτερικών είναι δίπλα στην ύπαιθρο με προγράμματα ανάπτυξης, ανέφερε η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου στον χαιρετισμό της στο φεστιβάλ της Νικόκλειας στο οποίο παρέστη και αντιπροσωπεία της Νικόκλειας Σερρών.

Η κ. Λάμπρου  είπε πως πρέπει η κοινοτική αρχή να θεωρεί την συνεργασία τους δεδομένη, για την υλοποίηση των αναπτυξιακών έργων της κοινότητας τους.

Ενδεικτικά είπε πως στα Νικόκλεια αποπερατώθηκε πέρσι η Β’ φάση της ανάπλασης δρόμων και προσόψεων στον πυρήνα με κόστος περί των 140.000 ευρώ, ενώ μελετάται συνέχισε, η προώθηση νέου έργου που αφορά τη συντήρηση αναπαλαίωση του παλιού νερόμυλου για εκθεσιακή και άλλη χρήση, με υπολογιζόμενη δαπάνη της τάξης των 300.000  ευρώ. Επιπρόσθετα ανέφερε πως ανάλογα εκτελούνται ετησίως και άλλα μικρότερα έργα υποδομής όπως βελτιώσεις δρόμων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με δεδομένη την κυβερνητική υποστήριξη και βοήθεια, συνέχισε η Έπαρχος Πάφου, το Κοινοτικό Συμβούλιο Νικόκλειας, μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες και να υποβάλει  προτάσεις για την εκτέλεση επιπρόσθετων κοινωφελών δυνατοτήτων του Κράτους,έργα τα οποία δημιουργούν συνθήκες για βελτίωση της ζωής των κατοίκων και για αναχαίτιση της αστυφιλίας.

Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση  η κοινοτική αρχή της Νικόκλειας, έχει αναπτύξει ιδιαίτερους και αδελφικούς δεσμούς με τα Νικόκλεια Σερρών. Στο φεστιβάλ χτες παρέστη αντιπροσωπεία της Νικόκλειας Σερρών αποτελούμενη από την πρόεδρο της Νικόκλειας Σερρών Δήμητρα Κοντούδη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αποδήμων Μιχάλη Καρακούνη. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ