19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Δήμος Πέγειας: Θέμα ημερών η επιδιόρθωση του ναυαγοσωστικού jet ski

Η απουσία ναυαγοσωστικού jet ski  στην πολυσύχναστη παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων προκαλεί έντονες ανησυχίες σε φορείς και λουόμενους, με τον Δήμο Πέγειας να απαντά πως είναι θέμα ημερών η επισκευή του jet ski  που στελεχώνει την συγκεκριμένη παραλία.

Το θέμα, ήγειρε με γραπτή του ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Σωματείου Χειμερινών Κολυμβητών της Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, ο οποίος χαρακτήρισε “αδιανόητο η πιο δημοφιλής παραλία της Πάφου να μην στελεχώνεται με ναυαγοσωστικό  jet ski”.

Ο αντιδήμαρχος Πέγειας και δημαρχεύων Ανδρέας Σταυρής ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως το  ναυαγοσωστικό τζετ σκι υπέστη μηχανική βλάβη και εστάλη για επιδιόρθωση και  συντήρηση. Είπε ακόμη πως η Τοπική αρχή μελετά το ενδεχόμενο αγοράς και δεύτερου  jet ski στο πλαίσιο προγράμματος του Υφυπουργείου Τουρισμού που παραχωρεί επιχορήγηση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επιπρόσθετα ο κ. Σταυρής, είπε πως ο Δήμος προγραμματίζει και την στελέχωση της φημισμένης παραλίας του Κόλπου των Κοραλλίων με ειδικό φορείο και για υποστήριξη ατόμων με διάφορα κινητικά προβλήματα. Είπε επίσης πως οι ναυαγοσώστες που στελεχώνουν την παραλία  έχουν όλα τα είδη πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ