16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Δήμαρχος Πάφου προς Κινέζους επενδυτές: “Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε στην Πάφο”

Τα πλεονεκτήματα της Πάφου ως επενδυτικού, τουριστικού και πολιτιστικού προορισμού, παρουσίασε σε ομάδα ενδιαφερόμενων κινέζων επενδυτών ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος.

Μιλώντας στους κινέζους επενδυτές, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο, ο κ. Φαίδωνος προέβη σε εκτενή ανάλυση των οικονομικών και κοινωνικών δεδομένων της Πάφου, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις στην πόλη μας.

ΚΙΝΕΖΟΙ Ι

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα έργα υποδομής που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Φαίδωνος, σε συνδυασμό με την καταξίωση της Πάφου ως ένας κατεξοχήν τουριστικός προορισμός και τον επίζηλο τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017, συνθέτουν τα βασικά στοιχεία που προσδίδουν στην επαρχία μας  μια νέα δυναμική και διασφαλίζουν για την πόλη μας μια ευοίωνη προοπτική.

 

Από την πλευρά τους οι κινέζοι επενδυτές, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν ήδη αγοράσει ακίνητα και διαμένουν στην Πάφο, εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για τις μέχρι τώρα εμπειρίες τους στην επαρχία μας, ενώ αρκετοί άλλοι εκδήλωσαν τον ζωηρό ενδιαφέρον τους όχι μόνο για αγορά κατοικίας στην Πάφο αλλά και για ευρύτερες επιχειρηματικές επενδύσεις στην περιοχή.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ