17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Γυναίκες προτρέψετε τους άνδρες σας να αφήσουν “MO”υστάκι! Ο σκοπός είναι ιερός!

Kάθε Νοέμβριο το κίνημα Movember είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση εκατομμυρίων μουστακιών ανά το παγκόσμιο. Άντρες σε όλο το κόσμο μεγαλώνουν τα μουστάκια τους για να μαζέψουν χρήματα για την ενημέρωση, πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων αλλά και της ψυχικής υγείας των ασθενών.

To Movember ως παγκόσμια ανεξάρτητη φιλανθρωπική κίνηση ευελπιστεί να αλλάξει το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Τα προγράμματα αυτά, με την καθοδήγηση του ιδρύματος Movember Foundation, επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση του κοινού βοηθώντας τους άντρες να ζήσουν με και πέρα από τον καρκίνο παραμένοντας ψυχικά υγιείς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η λέξη “Movember” προέρχεται από τον συνδυασμό του « Mo », συντόμευση από το «μουστάκι» / moustache, και Νοεμβρίου/ November.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από την Αυστραλία το 2003 με σκοπό να ενθαρρύνει τους άνδρες να κάνουν πιο συχνά εξετάσεις για τον έγκαιρο εντοπισμό του καρκίνου και να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Ενημερωθείτε για τη δράση του πατώντας ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ