20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

WHO is WHO: Γρηγορία Ευριπίδου- Συμμαχία Πολιτών- Γεροσκήπου

Η Γρηγορία Ευριπίδου γεννήθηκε στην Πάφο στις 21 Αυγούστου του 1987. Μεγάλωσε στην Γεροσκήπου κι έχει καταγωγή από τα Κελοκέδαρα από την πλευρά της μητέρας της και την Κοιλίνια και την Παναγιά από τον πατέρα της.


Τελείωσε το Β’ Λύκειο Κύκκου το 2005. Την ίδια χρονιά άρχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα Πολιτικών επιστημών. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της μετέβηκε στην Αθήνα όπου παρακολούθησε σεμινάρια πολιτικής επικοινωνίας στο παράτημα του University of Indianapolis.

Το 2012 ξεκίνησε να φοιτά στο Queen Margaret university of Edinburgh στο τμήμα επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το 2013 επιστρέφει μόνιμα στην Κύπρο και παράλληλα αρχίζει το μεταπτυχιακό της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο τμήμα Νέα Δημοσιογραφία και επικοινωνία με κατεύθυνση την επικοινωνία, το οποίο και ολοκλήρωσε τον Ιούλιο του 2016.

Παράλληλα έκανε την πρακτική της στην Βουλή των αντιπροσώπων και εργάστηκε ως Manager στον πολυκινηματογράφο K-Cineplex για δύο χρόνια και στην συνέχεια ως λειτουργός τύπου σε πολιτικό γραφείο. Σήμερα εργάζεται στον τομέα του Τουρισμού.

Είναι τακτική συνεργάτης στην Φωνή της Πάφου, όπου μέσα από την στήλη της Τοπική ενδοσκόπηση, καταθέτει τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις εισηγήσεις της για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και γενικής πολιτικής.

Είναι παντρεμένη με τον Στέφανο Στεφανή με καταγωγή από τo Ηράκλειο Κρήτης.

www.gregoriaevripidou.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ