17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Γνωστός Παφίτης πίσω από ένα νέο Startup Τηλεπικοινωνιών/Τεχνολογίας με έδρα την Πάφο!!!

Ένας νεαρός επιχειρηματίας και παθιασμένος τεχνολόγος από την Πάφο ο Μάριος Ιτάλος ξεκίνησε την επιχείρησή του σχεδόν πριν από πέντε χρόνια, ενώ σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στην Αθήνα.
Σήμερα, η Intergo – μια ψηφιακή εκκίνηση που ειδικεύεται στα ψηφιακά προϊόντα που σχετίζονται με το SaaS – είναι μια πλήρως απομακρυσμένη εταιρεία που απασχολεί 12 ελεύθερους επαγγελματίες πλήρους απασχόλησης.
To νέο Startup Τηλεπικοινωνιών/Τεχνολογίας με έδρα την Πάφο αναπτύσσει μια πλατφόρμα εταιρικών επικοινωνιών το  www.SMS.to η οποία μέσω omni-channel μηνυμάτων SMS, Viber, Whatsapp κλπ θέλει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ξεφύγουν απο την παραδοσιακή τυφλή αποστολή SMS  σε μαζικές λίστες και έρχετε να εμπλουτήσει το περιεχόμενο των μηνυμάτων με εικόνες, ήχο, μεγαλύτερο μήκος μηνυμάτων και έξυπνες πληροφορίες για βελτιστοποίηση της απόδοσης της επικοινωνίας.
Η νέα πλατφόρμα θα δώσει πολύτιμες απαντήσεις στίς επιχειρήσεις όπως για παράδειγμα
“Να προσφέρω το φαγητό με 50% έκπτωση ή  1 + 1 δωρεάν”
“Να πουλήσω το κινητό 899 ή 879 ευρώ?”
“Να συντάξω το μήνυμα με αυτό τον τρόπο ή κάπως διαφορετικά?”
“Ποια ώρα τις ημέρας θα έχουμε τα περισσότερα κλικ”
Απαντήσεις που μπορούν να δωθούν μέσω δοκιμών Α/Β και έξυπνα analytics που θα προσφέρει η πλατφόρμα.

Η Intergo Telecom εγκαινιάζει το SMS.to – Μια πιο έξυπνη omni-channel εταιρική πλατφόρμα επικοινωνίας (CPaaS)

  • Όλες οι επικοινωνίες μεταξύ της επιχείρησης και πελατών πραγματοποιούνται σε μια ενιαία πλατφόρμα

  • Εργαλεία μάρκετινγκ συμμορφωμένα με τους νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων (διαχείριση GDPR & Αυτόματα Opt-outs)

    Η ταχύτητα σκοτώνει
  • Χαρακτηριστικά προσανατολισμένα στη βέλτιστη επιλογή μηνυμάτων (δοκιμή A / B test) ενσωματωμένα στην πλατφόρμα

Δημοσιευμένη αυτό το μήνα, το SMS.to είναι μια omni-channel πλατφόρμα εταιρικών επικοινωνιών (CPaas) η οποία δημιουργήθηκε για να για να εξομαλύνει τη χρονοβόρα και παρωχημένη διαχείριση μηνυμάτων των επιχειρήσεων. Το SMS.to είναι προϊόν της Intergo Telecom Ltd, ενός κατασκευαστή πρωτοποριακών τηλεπικοινωνιακών λύσεων με έδρα την Κύπρο που επιθυμεί να κατακτήσει αρχικά την ευρωπαϊκή αγορά.

Δουλεύοντας, αρχικά με SMS, αλλά με σχέδια για να προσθέσει σύντομα στις δυνατότητες της μηνύματα μέσω WhatsApp και Viber, το SMS.to σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ενσωματώνουν όλες τις επικοινωνίες B2C σε μια εύκολη πλατφόρμα διαχείρισης. Παρέχοντας ενα ισχυρό προγραμματιζόμενο API (Gateway, Viber & WhatsApp Gateway), το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί με τα Workflows ή το λογισμικό CRM της εταιρείας, η χρήση της πλατφόρμας επιτρέπει και βοηθά την αποστολή:

  • Διαφημιστικά και Προωθητικά μηνύματα

  • Omnichannel notifications (Whatsapp, Viber, SMS)

  • OTP (one time passwords)

  • Ενημερώσεις συναλλαγών

  • Υπενθυμίσεις Ραντεβού

  • 2FA (two factor authentication)

  • 2 Way SMS ( αποστολή & λήψη SMS)

  • Έξυπνα Workflows – Action triggered notifications

Ωστόσο, αν και η αποστολή μηνυμάτων αποτελεί τον πυρήνα της πλατφόρμας αυτό δεν αποτελεί το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το SMS.to έχει ενισχυθεί από μια σειρά χαρακτηριστικών συμμόρφωσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα οποία επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να εκτελέσουν την στρατηγική μάρκετινγκ χωρίς να παραβιάζουν τους  σύγχρονους κανονισμούς συμμόρφωσης και ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες διαθέτουν απλές, αυτοματοποιημένες δυνατότητες opt-out, χαρακτηριστικά συμμόρφωσης για το GDPR που επιτρέπουν την αποτελεσματική διαχείριση πολλών λιστών συνδρομητών και όλα τα δεδομένα που συλλέγονται κατά τρόπο συμμόρφωσης με τα σύγχρονα πρότυπα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ