19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Γνωστή Παφίτισσα των καλλιστείων η νέα παίκτρια του Power of Love (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μας αρέσει η όχι, το παρακολουθούμε ή το χλευάζουμε ένα είναι το σίγουρο. Το τηλεπαιχνίδι του SKAI το οποίο προβάλλεται στην Κύπρο από το ΣΙΓΜΑ έχει όπως αποδεικνύεται φανατικό κοινό.  Ο λόγος όπως αντιληφθήκατε για το Power Of Love.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που όχι μόνο παρακολουθούν μετά μανίας το παιχνίδι έχουν ταυτιστεί κιόλας με κάποιο από τους παίκτες και έχουν τόσο ισχυρή άποψη για το τι πρέπει ο καθένας να κάνει που είναι να διερωτάται κανείς πόσο πολύ επηρεάζει η τηλεόραση και τα προϊόντα που δημιουργεί.

Μέσα λοιπόν σε αυτά τα δεδομένα οι ελληνικές ιστοσελίδες που ασχολούνται επισταμένα με το φαινόμενο Power Of Love αναφέρουν ότι η επόμενη παίκτρια του παιχνιδιού δεν είναι άλλη απο τη συμπολίτισσά μας Λιβάη Κοκκίνου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Λιβάη μας συστήθηκε μέσα από την παρουσία της στον Παγκύπριο διαγωνισμό ομορφιάς και σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο από την εμφάνισή της όσο και από τον χαρακτήρα της.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, στο παιχνίδι δεν φαίνεται να τα πήγε και ιδιαίτερα καλά αφού από τις πρώτες κιόλας ημέρες οι συμπαίκτριες της την έβγαλαν στον…τάκκο ψηφίζοντας την ως προτεινόμενη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ