17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Γνωστή και αγαπημένη Παφίτισσα κόντεψε να πνιγεί με τζετ σκι- Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ελικόπτερο

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το ταξίδι της σε ελληνικό νησί.


Η τραγουδίστρια θέλησε να κάνει μια μικρή απόδραση στο νησί του Αργοσαρωνικού πριν την αυριανή της πρεμιέρα με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

kalliΈτσι, επέλεξε με την παρέα της τον Πόρο όπου είναι κοντά. Η Στέλλα Καλλή κατά την διάρκεια της παραμονής της σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού αποφάσισε να κάνει jet ski. Η τραγουδίστρια απομακρύνθηκε αρκετά από την παραλία και το jet ski παρουσίασε βλάβη και εκείνη δεν μπορούσε να ζητήσει βοήθεια, αφού ήταν αρκετά μακριά. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η τραγουδίστρια βούτηξε στην θάλασσα και άρχισε να κολυμπάει προς την παραλία. Η απόσταση ήταν μεγάλη και εκείνη πανικοβλήθηκε. Μάλιστα, όπως ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της χρειάστηκε να κολυμπήσει δυο ολόκληρες ώρες μέχρι να επιστρέψει στην παρέα της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η τραγουδίστρια έφτασε στην παραλία εμφανώς κουρασμένη και τρομοκρατημένη.

Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου διέθεσε το ελικόπτερο της επιχείρησης έτσι ώστε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας για τις πρώτες βοήθειες αφού ήταν αρκετά χλωμή. Τελικά, όλα πήγαν καλά και η Στέλλα Καλλή επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αφήνοντας πίσω τον εφιάλτη που έζησε.

 

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ