22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Γνωρίζατε ότι η καλύτερη extensionist ever είναι από την Πάφο; Κι όμως… Ποιά είναι; [φωτογραφίες]

Ακούγοντας hairextensions ή επιπρόσθετα μαλλιά, αμέσως το μυαλό όλων μας πηγαίνει σε ένα και μόνο άτομο το οποίο έχει ταυτιστεί με τον τομέα αυτό ως η πιο γνωστή extensionist σε Κύπρο και Ελλάδα.

Μιλάμε φυσικά για την πανέμορφη Βαλεντίνα Χριστοδούλου από την Πάφο η οποία εδώ και 17 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τον τομέα τον extension έχοντας μάλιστα και δικό της brand το ARAM. Πρόκειται για  την καλύτερη ρωσική τριχα της αγοράς σε πολύ οικονομική και προσιτή τιμή. Επίσης τις τελευταίες εβδομάδες ξεκίνησε αποκλειστική συνεργασία με την ιταλική εταιρεία τη SHE BY SOCAP. Το Φεβρουάριο μάλιστα όλες οι τιμες της εταιρειας αυτής θα ειναι λιανικής πώλησης μαλλιών σε Κύπρο και Ελλάδα. Οι τούφες κερατίνης 60 εκ. μόνο 2 ευρώ και 90 σέντ η μία. Τα tapes επίσης 60 εκ.  8.90€ /ΤΟ ΕΝΑ  και η ΤΡΕΣΣΑ SHE 60 EKAT. AΠΟ 199€!

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες αν όχι την καλύτερη extensionist σε Κυπρο και Ελλάδα αφού φημίζεται για τις πιο ΤΟΠ εφαρμογές extension γενικότερα αφού αυτή είναι και η μοναδική της ασχολία για την οποία επενδύει χρόνο, κόπο και πολλή αγάπη για τη δουλειά της ούτως ώστε να εξελίσσεται, να γίνεται όλο και καλύτερη ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι πλείστες επώνυμες κυρίες, τηλεόρασης και όχι μόνο, αφήνονται στα έμπειρα χέρια της Βαλεντίνας.
Παρόλο που σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στην Πάτρα ξεκίνησε ταυτόχρονα με τις σπουδές της να βάζει μαλιά σε γνωστές ελληνίδες τραγουδίστριες στην Πάτρα από το 2000.
.
.
.
.
.
.
.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της Βαλεντίνας στο Facebook EΔΩ
ή τηλεφωνήστε στο 96 612179
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ