18.9 C
Paphos
Sunday, May 5, 2024

Για ιατρική αμέλεια μιλά η οικογένεια του άτυχου Αδάμου

Ο απρόσμενος και πρόωρος θάνατος του άτυχου Αδάμου από την Πάφο, ηλικίας 24 χρόνων ο οποίος νωρίς το πρωί έχασε τη ζωή του νοσηλεύομενος στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του ΓΝ Πάφου οφείλεται σε ιατρική αμέλεια αναφέρουν οικεία πρόσωπα της οικογένειας με παρεμβάσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Φιλικό πρόσωπο της οικογένειας σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν αναφέρει τα ακόλουθα:

«ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τραγωδία στην Πάφο, σήμερα χαράματα, ανήμερα του Πάσχα.

Νεαρός 25 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου εισήχθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, μετά από ενοχλήσεις και πόνο στην περιοχή της κοιλιακής χώρας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα και πληροφορίες των οικείων του, προκύπτει ότι ο νεαρός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω έντονων ενοχλήσεων στο στομάχι του, πού εμφανίστηκαν ξαφνικά. Η κατάσταση του θεωρήθηκε σοβαρή και νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα τού επαρχιακού νοσοκομείου Πάφου, προκειμένου να του χορηγηθεί η αναγκαία αγωγή για επίλυση του προβλήματος του.

Για το τραγικό συμβάν, ενημερώθηκαν σχετικά κι` οι Αστυνομικές Αρχές της επαρχίας μας, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο νοσηλευτήριο και επιθεώρησαν τη σορό. Έχει αποκλεισθεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας κι` η Αστυνομία διερευνά, μετά από καταγγελία των οικείων τού άτυχου νεαρού, υπόθεση αμέλειας καθήκοντος, από πλευράς τού ιατρικού προσωπικού.

Αναμένεται ότι τις επόμενες μέρες, θα διενεργηθεί και ενδοϋπηρεσιακή έρευνα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια τού θανάτου του νεαρού άντρα».

Το PafosPress πέραν της πιο πάνω ανάρτησης επικοινώνησε με άτομα του στενού περιβάλλοντος του εκλιπόντος νεαρού τα οποία επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες για ιατρική αμέλεια ενώ ζήτησαν άμεσα τη διεξαγωγή έρευνα για διελεύκανση της υπόθεσης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ