22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Ψάχνουν τον σύζυγο της 46χρονης- Και δεύτερη ιατροδικαστής αύριο στην Πάφο

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Αστυνομία Πάφου τις εξετάσεις για την διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου γυναίκας από τη Βουλγαρία ηλικίας 46 ετών που εντοπίστηκε από πολίτη σε αγροτική περιοχή  στην Γεροσκήπου τραυματισμένη  πλησίον του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και Δημοτικού Σταδίου του Δήμου Γεροσκήπου.

Στο μέρος που εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα  μετέβη η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα για αυτοψία στην σκηνή  ενώ ακολούθως η κ. Παπέτα μετέβη  στο Νεκροτομείο για να επιθεωρήσει τη σορό του θύματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από τα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου πέρασε αριθμός ατόμων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή για λήψη καταθέσεων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η  γυναίκα μετά τον εντοπισμό της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από την πρώτη στιγμή μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στο μέρος και άρχισαν επιτόπιες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com η  γυναίκα η οποία βρέθηκε ημίγυμνη και κατακρεουργημένη φέρει  θανατηφόρα τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο  σε διάφορα μέρη του σώματος της , ενώ οι ανακριτικές αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου της 46χρονης.

Στο μεταξύ αύριο το πρωί αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία  επί της σωρού της 46χρονης από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου .

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ