18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Τους ενόχλησαν οι ζωγραφιές των παιδιών και έβαψαν τον τοίχο- Καταγγελίες Μαλλουρίδη

Σε μια σοβαρή καταγγελία για έλλειψη ευαισθησίας και συντονισμού απο πλευράς του Δήμου Γεροσκήπου προχώρησε η ομάδα στήριξης του υποψήφιου Δήμαρχου, Γιαννάκη Μαλλουρίδη. 


Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας στήριξης του κ. Μαλλουρίδη “με οδηγίες του Δημάρχου Γεροσκήπου, «εξαφανίστηκαν» οι ζωγραφιές στον τοίχο του ΚΕΝ που είχαν ζωγραφίσει το 2015 οι εθελοντές και τα παιδιά της Δημοτικής Ομάδας Πρόληψης (ΔΟΠ).
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτό έγινε τάχατες «κατά λάθος»! Απίστευτο κι όμως αληθινό. “

Η ανοργανωσιά και η αναρχία που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον Δήμο, επισημαίνει το επιτελείο Μαλλουρίδη, κορυφώνεται επικίνδυνα λόγω της βιασύνης του απερχόμενου Δημάρχου Μ. Παυλίδη να δείξει «έργο»…
Με πρόχειρες αδιαφανείς και προκλητικές διαδικασίες για καθαρά ψηφοθηρικούς σκοπούς αναθέτει για εκτέλεση αχρείαστες εργασίες με αποτέλεσμα να καταγράφεται κακοδιαχείριση και διασπάθιση των χρημάτων του δήμου.”

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι δημότες σχολιάζουν ειρωνικά, καταλήγει η ανακοίνωση, και ανακουφίζονται γιατί η θητεία τους τελειώνει σε λίγες μέρες τονίζοντας πως δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά στον Δήμο Γεροσκήπου.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ