23.9 C
Paphos
Friday, May 17, 2024

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Τα είπε με τους νέους ο Ανδρέας Σιήκκης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση με νεολαία της Γεροσκήπου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Ανδρέας Σιήκκης. Στη συνάντηση ο κ. Σιήκκης ανέλυσε τους στόχους του στη νέα γενιά διαβεβαιώνοντας τους παρευρισκόμενους ότι η πολιτική που θα εφαρμόσει σε περίπτωση που θα εκλεγεί Δήμαρχος θαα έχει στο επίκεντρο της τον άνθρωπο και κυρίως τους νέους. 


 

Είμαι ένας πολύτεκνος πατέρας, ανέφερε στη συνάντηση ο κ. Σιήκκης, θα εργαστώ σκληρά και με πλάνο ούτως ώστε να δημιουργήσουμε μαζί σας εκείνα τα δεδομένα που θα κρατήσουν τους νέους σε σωστά πλαίσια μακριά απο κακές συνήθειες και πράξεις που μπορεί στο μέλλον να τους στιγματίσουν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αντιλαμβάνομαι πλήρως τις ανησυχίες σας ανέφερε στη συγκέντρωση και μαζί σας θα συνδιαμορφώσουμε την αυριανή Γεροσκήπου έτσι όπως πρέπει να είναι, ανθρώπινη, έξυπνη και λειτουργική.

Τέλος ο κ. Σιήκκης απάντησε και σε σειρά ερωτήσεων αναπτύσσοντας τις απόψεις του γιατί οι νέοι δεν πρέπει να είναι αδιάφοροι για τα κοινά και πρέπει μέσα απο τη συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες να αποφασίζουν οι ίδιοι για το μέλλον τους και όχι κάποιοι άλλοι.

img_6862

img_6863

img_6864

img_6859

img_6858

img_6857

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ