20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Συντετριμμένος ο Ιβάν Ιβανόφ ξεσπά μπροστά στις κάμερες (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου νωρίς το απόγευμα σχετικά με τον θάνατο της 46χρονης από την Βουλγαρία, η οποία είχε εντοπιστεί την περασμένη Πέμπτη σε γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου.

Πρόκειται για 54χρονο και 27χρονο, πατέρα και γιο, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες υποστατικού όπου φυλάσσονταν σκύλοι  και που είχαν τεθεί υπό φρούρηση εδώ και λίγες μέρες, μετά τα νέα ευρήματα της Αστυνομίας .

Φανερά συντετριμμένος, ο Ivan ανέφερε πως ήδη με την στήριξη ομοεθνών της έχει εξευρεθεί το χρηματικό ποσό περίπου των 1.100 ευρώ και χρειάζονται ακόμη 900 ευρώ περίπου προκειμένου η σορός της 46χρονης να μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της ταφής της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Ιvan Ivanov ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη στήριξη στο δράμα που βιώνει και απηύθυνε έκκληση σε όποιον μπορεί να συνεισφέρει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 96 – 679657, που ανήκει στον φίλο του Ηλία Ντόμπρεφ.

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Αυτή είναι η άτυχη 46χρονη Πετράνα Μίλκοβα (φωτογραφίες)

Ο σύντροφος της 46χρονης ανέφερε πως ελπίζει το χρηματικό ποσό που απαιτείται για τη μεταφορά της Petruna να συγκεντρωθεί σε μία εβδομάδα περίπου γιατί οι συγγενείς της την αναμένουν στην πατρίδα τους.

Ο Ιvanov ανέφερε ότι  δεν έχει πολύ καιρό που αφίχθηκαν στην Κύπρο με σκοπό την εξεύρεση εργασίας και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Αναφερόμενος στα γεγονότα είπε πως  το πρωί της περασμένης Πέμπτης είχε μεταβεί στα φυτώρια για τα εργαστεί μετά την πρόσφατη εργοδότηση του και η σύντροφος του, του ανέφερε πως γύρω στις 10:00 – 11:00 το πρωί θα έβγαινε από το υποστατικό όπου διέμεναν για εξεύρεση εργασίας. Το απόγευμα ωστόσο η Αστυνομία του τηλεφώνησε και του είπε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ο ίδιος ανέφερε πως εργάστηκε μόνο ελάχιστες μέρες μετά την τραγική κατάληξη της συντρόφου του.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ