20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Πήρε τη σκυτάλη απο το Μάριο ο Βαγγέλης και τρέχει με …1000

Θέλοντας να συνεχίσει τη μεγάλη παράδοση προσφοράς της οικογένειας στα κοινά και περισσότερο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Βαγγέλης Αθανασίου Πάπης πήρε τη σκυτάλη απο τον αδεφλό του Μάριο και φορτωμένος ενέργεια, όρεξη και γνώσεις κατεβαίνει στην πολιτική αρένα με μοναδικό γνώμονα την προσφορά. 


 

Ο Βαγγέλης, ιδιαίτερα αγαπητός στη Γεροσκήπου, κυρίως στην νεολαία διεκδικεί μια θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με σκοπό να προσφέρει στην αναβάθμιση της πόλης του και να εργαστεί έχοντας ως όραμα ένα Δήμο που θα τον χρακτηρίζει η κοινωνική πολιτική, οι ουσιαστικές πολιτιστικές παρεμβάσεις και βεβαίως ο ανθρωποκεντρισμός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το μόνο σίγουρο που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι ότι και αυτός ως γνήσιος Πάπης θα είναι κοντά στον κόσμο και θα αφουγκράζεται τις ανησυχίες του και μετά τις εκλογές. Δεν μπορεί και να κάνει διαφορετικά άλλωστε αφού πέραν του ότι ως νεαρός πατέρας δύο παιδιών έχει και στα γονίδια και το DNA του την ανιδιοτέλεια.

Σε εξαγγελία της υποψήφιότητάς του ο Βαγγέλης δήλωσε παρών τονίζοντας πως υπέβαλε την υποψηφιότητά του πιστεύοντας πως η Γεροσκήπου χρειάζεται όραμα και ανανέωση. “Η πρόκληση βεβαίως είναι μεγάλη, αναφέρει σε μήνυμα του, και η απόφαση του πάρθηκε, σημειώνει, μετά απο σοβαρή σκέψη και λαμβάνοντας υπόψη τους δημότες- συμπολίτες του θέλοντας να καταβάλει την προσπάθεια του για να εκσυγχρονίσει μαζί με τους συνδημότες του τις διαδικασίες, να στηρίξουν μαζί έμπρακτα τις τοπικές επιχειρήσεις, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το καλό του δημότη αλλά και του ιδίου του Δήμου. 

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

14976873_674008456111529_3048152803201300315_o

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ