14.9 C
Paphos
Wednesday, March 27, 2024

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα – Ξανά βροχές Παρασκευή και Σάββατο [Διαβάστε αναλυτικά]

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη, που υποχωρεί σταδιακά.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παροδικά όµως θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4
µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά µέχρι το απόγευµα, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Απόψε καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι, 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως από το µεσηµέρι της Παρασκευής και µετά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Το βράδυ του Σαββάτου ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία την Παρασκευή θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ το Σάββατο θα κυµανθεί στα επίπεδα της Παρασκευής.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τη θερµοκρασία να σηµειώνει άνοδο, για να
κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 24 εκατοστά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ