22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΓΕΝΕΘΛΙΑ: Το στολίδι της Πάφου, η ναυαρχίδα της εταιρείας έγινε 37 χρόνων

Το Leptos Kamares Village, η ναυαρχίδα των αναπτυξιακών συγκροτημάτων της Leptos Estates στην Πάφο γιορτάζει την 37η επέτειό του έχοντας ήδη πάνω από 1250 επαύλεις χτισμένες στους λόφους με θέα την Πάφο, δίπλα στο Μεσαιωνικό μοναστήρι του Αγίου Νεοφύτου και κοντά στο γραφικό χωριό της Τάλας.


 

Το Kamares Village είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα αναπτυξιακα συγκρότημα στην Κύπρο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα έργα της Μεσογείου, έχοντας κατακτίσει σημαντικά διεθνή βραβεία στο χώρο του Real Estate. Απαιτητικοί και συνάμα εκλεκτοί πελάτες και επενδυτές από όλο τον κόσμο έχουν αποκτήσει εδώ το σπίτι των ονείρων τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Kamares είναι μια κοινότητα, όπου η κοινωνική ζωή περιστρέφεται γύρω από τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις του Κamares Club. Μεταξύ των άλλων εγκαταστάσων του το Club διαθέτει ένα κομψά διαμορφωμένο χώρο με μεγάλη πισίνα μέσα σε όμορφους κήπους και χώρους πρασίνου, δύο γήπεδα τένις, ένα εστιατόριο με μπαρ, ρεσεψιόν, βιβλιοθήκη, μίνι μάρκετ, αίθουσα δεξιώσεων καθώς επίσης  γραφείο πώλησης και διαχείρισης ακινήτων.

Το Ιατρικό κέντρο, Kamares Emergency Center λειτούργησε το 2007 και μετά από 9 χρόνια επιτυχίας συνεχίζει να προσφέρει μια ανεκτίμητη υπηρεσία στους κατοίκους τόσο του έργου όσο και στα κοντινά χωριά Τάλα, Κοίλη και Τρεμιθούσα.

Το Leptos Kamares Village προσφέρει ένα  Μεσογειακό τρόπο ζωής . Ένας χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πολιτισμό και την ιστορία, τη χλωρίδα και την πανίδα, τα φεστιβάλ, τη μουσική και το χορό ή απλά την γαλήνη και ηρεμία στις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου καθώς επίσης και τα καθημερινά μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Leptos Kamares Village, το ιδανικό μέρος για να ζεί κανείς!

 Φωτογραφία: Leptos Kamares Village: Το στολίδι της Πάφου

Leptos Kamares 12

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ