19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Γέμισε φώς η Πάφος – 47 χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη της Αφροδίτης [φωτογραφίες]

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και του εορταστικού διακόσμου της πόλης, η Πάφος φόρεσε και επίσημα τα καλά της για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος έδωσε απόψε το εναρκτήριο λάκτισμα των   εκδηλώσεων, με τη φωταγώγηση του εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Κέννεντυ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μιλώντας στην τελετή, ο κ. Φαίδωνος σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι για πρώτη φορά το γιορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 47 εκδηλώσεις στην πόλη. Σημείωσε πως επίκεντρο των εκδηλώσεων του Δήμου θα είναι και φέτος το παραδοσιακό εμπορικό κέντρο της Πάφου,  όχι μόνο γιατί εκεί κτυπά η καρδιά της πόλης αλλά και για να στηριχτεί  με τον τρόπο αυτό ο εμπορικός κόσμος και οι επιχειρήσεις της περιοχής. 

Ο Δήμος Πάφου, είπε, στόλισε και φέτος την πόλη προσπαθώντας να μεταφέρει το πνεύμα των ημερών σε κάθε πολυσύχναστο σημείο, σε κάθε δημότη και ξένο επισκέπτη. Ο κ. Φαίδωνος ευχήθηκε σε όλους υγεία και οικογενειακή ευτυχία και  για την πόλη, την Πάφο που αλλάζει, ακόμη πιο δημιουργικές και αποδοτικές μέρες, ώστε με την προσπάθεια και τη συμβολή όλων σύντομα να ολοκληρωθεί ο στόχος για μια Πάφο που θα αξίζει να ζεις.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε η Φιλαρμονική Δήμου Πάφου υπό την διεύθυνση του Ζαχαρία Ευαγγέλου και οι μικρές χορεύτριες  της Σχολής Χορού School of Fine Arts. Ακολούθησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και γιορταστική συναυλία με την Έλενα Αναγιωτού στο τραγούδι, τους  Ευθύβουλο Θεοχάρους στο πιάνο, τον Σάββα Χριστοδούλου στο φλάουτο, τον  Όμηρο Ανδρέου στο μπάσο και Μάριο Νικολάου στα κρουστά.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ