19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Βροχερός ο καιρός το Σαββατοκυρίακο – Δεν αποκλείονται καταιγίδες και χαλάζι

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά στα παράλια μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στα ορεινά, αλλά μέχρι το απόγευμα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας πολύ πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα νότια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα παράλια μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα εμφανίζονται τις απογευματινές ώρες, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά τις απογευματινές ώρες, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο το τριήμερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ