28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Βροχερός απόψε και το Σάββατο ο καιρός

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη, η οποία αναμένεται να υποχωρήσει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια και πιθανό σε κάποιες ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Τοπικά στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια και ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί 5 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Τοπικά στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι και τοπικά στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια και κυματώδης στα δυτικά, νοτιοδυτικά και βόρεια παράλια.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ