18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Βροχές στα παράλια προβλέπει η Μ.Υ για απόψε – Βροχερός ο καιρός και αύριο αλλά και το Σάββατο

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 6 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ισχυροί, 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 βαθμούς στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σάββατο, αρχικά αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα. Ωστόσο σταδιακά μετά το μεσημέρι, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ