24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Βροχές, καταιγίδες και χιόνι για όλη τη βδομάδα!

Χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη μέχρι την Παρασκευή! 

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά παροδικά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να χιονίσει. Το απόγευµα αναµένονται µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη αναµένονται αρχικά τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες ενώ στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει. Σταδιακά τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν σηµαντικά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές. Στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω µικρή άνοδο.

Πηγή: Sigmalive

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ