18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Βροχές, καταιγίδες ίσως και χαλαζόπτωση σήμερα – Διαβάστε σε ποιες περιοχές

Σήµερα, µετά τη διάλυση της τοπικής αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο µετά το µεσηµέρι τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, στα ορεινά και το εσωτερικό.

Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να σηµειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα µέτριοι και στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 26 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 24 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγµένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Τη ∆ευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο κατά το τριήµερο.

(ΚΥΠΕ/ΠΚ/ΓΧΡ)

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ