17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Βροχές και καταιγίδες από αύριο – Δείτε live εικόνα του καιρού

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο με έντονες βροχοπτώσεις και διαδοχικά χαμηλά βαρομετρικά, ο καιρός άλλαξε, κάνοντας έτσι ένα διάλειμμα. 
Ωστόσο, φαίνεται πως πάλι επιστρέφουμε στο προηγούμενο σκηνικό, καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες, που ενδέχεται να είναι έντονες κατά διαστήματα.
Αναλυτικά ο καιρός: 
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αύριο και την Πέµπτη θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη.
Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ πιθανό να πέσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
Απόψε θα παρατηρούνται ψηλές κυρίως νεφώσεις, ενώ στα βόρεια παράλια δεν αποκλείεται να σηµειωθεί ελαφρά παροδική βροχή. Οι άνεµοι θα καταστούν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Αργότερα, στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και αργότερα, στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια αλλά σύντοµα και σε άλλες περιοχές. Το πρωί δυνατό να πέσει χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 5 µποφόρ. Το πρωί, στα δυτικά, θα πνέουν παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Το απόγευµα θα καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια αλλά σταδιακά και σε άλλες περιοχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόπτωση. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Την Παρασκευή περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 51 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ