21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Βροχές και καταιγίδες απόψε! Δείτε Live το νέο χαμηλό βαρομετρικό που «χτυπάει» την Κύπρο

Εκτεταμένο βαρομετρικό χαμηλό, με κέντρο στην Ιταλία, κινείται ανατολικά και αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (13/12).
Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κατά διαστήματα, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα αναμένονται, τοπικά, να είναι παρατεταμένα ή και έντονα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά σύντομα κυρίως στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ της ίδιας διεύθυνσης. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.
Δείτε live την πορεία του χαμηλού βαρομετρικού.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ