18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ημέρες – Δείτε λεπτομέρειες

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαµηλή πίεση αναµένεται από την Κυριακή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα παράλια µέτριοι, 4 µποφόρ, και το απόγευµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω τους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα νοτιοδυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά παράλια και στα υπόλοιπα παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ πιθανό να πέσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, κυρίως το απόγευµα. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται σκόνη. Αργά το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί, στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατικές τιµές, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές γύρω στις µέσες κλιµατικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο. Η σκόνη θα υποχωρήσει. Από αργά το απόγευµα, ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατικές τιµές.

Την Τρίτη θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι µε συννεφιά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατικές τιµές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ