27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Βροχές απόψε και αύριο – Διαβάστε σε ποιες περιοχές

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένη συννεφιά, η οποία ενδέχεται να δώσει  μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μετά το μεσημέρι μεμονωμένη βροχή, σε κάποιες περιοχές στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη και την Πέμπτη και μικρή πτώση, την Παρασκευή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ