21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Βραδιά τζαζ μουσικής με τους ‘MoodIndigo’ στην Πάφο

Μετά από μια εξαιρετική παράσταση στην Αρμενία, οι Mood Indigo συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Dusseldorf Jazz Festival στη Γερμανία, ωστόσο για μια μόνο βραδιά, ίσως μια από τις πιο αυθεντικές, vintage τζαζ μπάντες της Κύπρου, οι MoodIndigo, παρουσιάστηκαν χθες  στο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο .

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές τους εκτελέσεις και αυτοσχεδιασμούς αλλά και τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί μετά στη Γερμανία.

Το ρεπερτόριο που επέλεξε η μπάντα για αυτή τη συναυλία,  οδήγησε τους παρευρισκόμενους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  σε ένα μακρινό μουσικό ταξίδι του κλασικού swing, δημιουργώντας μια διασκεδαστική και ρομαντική διάθεση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όμορφα τραγούδια γραμμένα από τους Cole Porter, Hoagy Carmichael, Duke Ellington και τραγούδια που τραγούδησαν οι Billie Holiday, Anita O`day, Sarah Vaughan και άλλοι.

Την μπάντα απαρτίζουν οι: IreneDay (φωνή), GregMakamian (κοντραμπάσο), Μάριος Τούμπας (πιάνο), Χάρης Ιωάννου (σαξόφωνο), ο Ιωάννης Βαφέας (ντραμς).

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ