18.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

Βρέθηκε μέσω του PafosPress.com το αναπηρικό όχημα που είχε κλαπεί χθες βράδυ

Τέλος καλό όλα καλά για τον ιδιοκτήτη του αναπηρικού οχήματος που είχε κλαπεί γύρω στη μία τα ξημερώματα από σπίτι στην Κισσόνεργα και για το οποίο οι ιδιοκτήτες του απηύθυναν μέσω του PafosPress.com έκκληση για βοήθεια στον εντοπισμό του.

Όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει το όχημα εντοπίστηκε από την Αστυνομία μετά από πληροφορία που έδωσε πολίτης ο οποίος ενημερώθηκε για την κλοπή από την ιστοσελίδα μας.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης αλλά και η οικογένεια του εκφράζουν μέσω του PafosPress.com τις ευχαριστίες τους προς όλους όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό του οχήματος καθώς και στην ίδια την Αστυνομία για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη αλλά η πολλοστή φορά που κάποιος μέσω μιας ανάρτησής μας συμβάλει για να εντοπιστεί ένα κλοπιμαίο όχημα στην Πάφο.

Η συντακτική ομάδα του PafosPress.com με τη σειρά της εκφράζει την απεριόριστη εκτίμηση της προς τους αναγνώστες της σελίδας μας που καθιστούν το PafosPress.com ουσιαστικό, ωφέλιμο και παραγωγικό εργαλεία άμεσης και ειλικρινούς επικοινωνίας για την  κοινωνία της Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ