20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΒΟΜΒΕΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Μίλησε για το καταζητούμενο πρόσωπο και για πολλά άλλα (ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ακολουθούν απομαγνητοφωνημένες οι σημερινές δηλώσεις Φαίδωνα Φαίδωνος

Το ατυχές γεγονός που έχει συμβεί με τους αστυνομικούς μας λυπεί όλους όμως υπάρχουν ευθύνες κατά την άποψή μου γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Τουλάχιστον δέκα φορές έχω μιλήσει δημόσια για συγκεκριμένο άτομο το οποίο ηγείται ενός τεράστιου κυκλώματος, μια τεράστιας εγκληματικής ομάδας στην πόλη και Επαρχία της Πάφου και όχι μόνο. Οι δραστηριότητές του είναι κυρίως γύρω από τα ναρκωτικά, με την εμπορία και τη διάθεση των ναρκωτικών στο λιανικό εμπόριο στην Πάφο.

Μια δραστηριότητα που αποφέρει ή κάνει κύκλο εργασιών αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Έχω δώσει τα ονόματα και είχα δώσει το συγκεκριμένο όνομα στην ηγεσία της Αστυνομίας και του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Μόνο να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο άτομο για ενάμιση περίπου χρόνο παρέμενε ασύλληπτο ενώ υπήρχαν εντάλματα σύλληψης εναντίον του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όταν έκανα δηλώσεις, ο υπουργός Δικαιοσύνης τότε έστειλε στο γραφείο μου τον Ανδρέα Κουσιουμή, νυν Βοηθό Αρχηγό Αστυνομίας, και όταν έδωσα τα στοιχεία μετά από δέκα περίπου ημέρες συνελήφθη το συγκεκριμένο άτομο.  Αυτό το λέω για δείτε το πριν και το μετά.

Το συγκεκριμένο άτομο γνωρίζουν ότι βρίσκεται πίσω από τη βομβιστική επίθεση της Εισαγγελέως του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Γνωρίζουν επίσης ότι το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται πίσω από την τοποθέτηση τριών- τεσσάρων βομβών τουλάχιστον στην Πάφο σε νεαρά άτομα τα οποία θέλησαν να φύγουν από το δικό του κύκλωμα και να ασχοληθούν με το λιανεμπόριο σε άλλον μικρό ανταγωνιστή ο οποίος προσπάθησε στην περιοχή Αναβαργός να δραστηριοποιηθεί σε συγκεκριμένο υποστατικό αλλά πάλι καταγγέλθηκε.

Είναι καλά γνωστό ότι γίνεται εμπορία ναρκωτικών, επίσης από το ίδιο κύκλωμα, σε δυο καταστήματα στην οδό Αγίου Αντωνίου. Το γνωρίζουν οι αστυνομικοί, το γνωρίζουν οι αξιωματικοί και όταν απευθυνόμαστε σε αυτούς μας λένε ότι δεν είναι δική τους δουλειά αλλά της ΥΚΑΝ. Όταν απευθύνεται κάποιος στην ΥΚΑΝ η απάντηση είναι ότι όλα τα γνωρίζουμε μην έχετε έγνοια κάποιους ανθρώπους τους χρησιμοποιούμε για να πάρουμε πληροφορίες για να πιάσουμε τα “μεγάλα ψάρια”.  Αυτό το πράγμα αποτελεί έμμεση υπόθαλψη των εμπόρων ναρκωτικών και όσων ασχολούνται με αυτή την παράνομη και αξιόποινη πράξη.

Είναι καλά γνωστό ότι το συγκεκριμένο άτομο με το κοντάκι πιστολιού έχει βγάλει το μάτι συγκεκριμένου ατόμου το οποίο είναι τώρα μονόφθαλμο. Είναι καλά γνωστό επίσης ότι συχνά επισκέπτεται την Πάφο, στην περιοχή Χλώρακας και Μουτάλλου, για να διευθύνει τις παράνομες δραστηριότητές του στην Πάφο.

Παρόλα τ’ αυτα ενώ όλοι γνωρίζουν αποφεύγουν να λάβουν δράση ενώ θα μπορούσε το συγκεκριμένο άτομο με μια συντονισμένη προσπάθεια των Αστυνομικών Αρχών, αφού είχαν τόσα πολλά στοιχεία και γνώριζαν τόσα πολλά πράγματα να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Δεν το έπραξαν. Το αποτέλεσμα, έγινε η δολοφονική απόπειρα εναντίον των αστυνομικών και τώρα όλοι θρηνούμε και λέμε μακάρι να μην συμβεί το μοιραίο με τον συγκεκριμένο αστυνομικό.

Μακάρι να μην συμβεί το μοιραίο αλλά είμαι βέβαιος ότι αν συνεχίσουν με τα ίδια μυαλά κάποιοι που βρίσκονται στην Αστυνομία, αν δεν θρηνήσουμε τώρα το θύμα θα το θρηνήσουμε σύντομα γιατί η αναποτελεσματικότητα και η ανικανότητα κάποιων ή και η παρουσία επίορκων στο σώμα είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το οποίο δυστυχώς κανείς δεν θέλει να ακουμπήσει.

Μιλούν τα νάρκοτεστ στην Πάφο. Είναι απίστευτο πόσα θετικά ναρκοτεστ βρίσκονται στην Πάφο σε σημείο που κάποιοι άρχισαν να σταματούν να κάνουν για να μην εκτεθεί η Αστυνομία για το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα στην Πάφο. Είναι επίσης καλά γνωστό ότι στο πίσω μέρος του Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου στην Πάφο διεξάγεται εμπόριο ναρκωτικών. Το γνωρίζει η Αστυνομία ότι έξω από Γυμνάσιο διεξάγεται εμπόριο και ας μην τολμήσει κανείς να βγει να αμφισβητήσει γιατί πλέον θα είμαι πολύ πιο έντονος. Ας μην βγει κάποιος να μας λέει θέλουμε στοιχεία και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι χωρίς στοιχεία.

Πληρώνουμε 5000 αστυνομικούς, μυστικές υπηρεσίες, γραφεία συλλογής πληροφοριών, ΥΚΑΝ, Τμήματα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και διάφορους. Αυτοί ας φροντίσουν. Σας λέω, μετά λόγου γνώσεως, πως δεν υπάρχει αστυνομικός στην Πάφο ή αξιωματικός που να μην γνωρίζει για το συγκεκριμένο άτομο και τη δράση του αλλά και τα δυο μαγαζιά στην Αγίου Αντωνίου που πουλούν ναρκωτικά και κυρίως crystal στα νεαρά παιδιά αλλά και πιο βαριά ναρκωτικά τα οποία πωλούν σε μεγάλες ποσότητες σαν να είναι supermarket η Αγίου Αντωνίου.

Για όλα αυτά ηγείτο το συγκεκριμένο άτομο. Είναι ώρα να λάβουν δράση και είναι ώρα κάποια άτομα να ξηλωθούν και να πάνε σπίτι τους. Με ανίκανους και επίορκους όσο καλή δουλειά και αν γίνεται από την πλειοψηφία τα πάντα καταστρέφονται γιατί υπάρχει μια μερίδα ανίκανων και επίορκων. Κάποιους από αυτούς, τους αμείβουν μάλιστα και με προαγωγές και τους δίνουν και υψηλότερες θέσεις. Για αυτό το θέμα έχω ενημερώσω και τη ηγεσία της Αστυνομίας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ