17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Βλέπει τον Γενικό Εισαγγελέα για την Μαρίνα το ΕΒΕ Πάφου

Το θέμα της κατασκευής της Μαρίνας στα Πότιμα της Πάφου, επαναφέρει με δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης και δηλώνει ότι, σε συντονισμό με τους βουλευτές Πάφου, ζητούν συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, καθώς αναμένεται γνωμάτευση της Εισαγγελίας.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως το ΕΒΕ Πάφου πληροφορήθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό ότι η Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων, για να μπορέσει να προχωρήσει με την αξιολόγηση και την κατακύρωση της προσφοράς της Μαρίνας Πάφου, αναμένει γνωμάτευση από τη Γενική Εισαγγελία.

Έως ότου να ληφθεί αυτή η γνωμάτευση, η όλη η διαδικασία, είπε, είναι στάσιμη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως, σε συνεννόηση και συντονισμό που είχε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου με όλους τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου, αποφάσισαν να ζητήσουν συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, για να απευθύνουν έκκληση προς τη Νομική Υπηρεσία όπως προχωρήσει άμεσα με την έκδοση της γνωμάτευσης, για να μπορέσει η διαδικασία να ολοκληρωθεί.

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος του ΕΒΕ, αναφορικά με το θέμα, είπε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνωστοποίησε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Πάφο αρχές Ιουλίου, για να μελετήσει τα εκκρεμούντα προβλήματα.

Πρόσθεσε πως, εάν μέχρι τότε δεν επιλυθεί το πρόβλημα που προέκυψε με τη Μαρίνα, θα είναι ένα από τα κύρια προβλήματα που θα τεθούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς συζήτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ