16.9 C
Paphos
Tuesday, March 19, 2024

ΒΙΝΤΕΟ: Αεροπλάνο πέταξε μέσα στο «μάτι» του τυφώνα Dorian

Ο αναβαθμισμένος, σε κατηγορία κινδύνου 5, τυφώνας Ντόριαν «σφυροκόπησε» τις Μπαχάμες και πλέον συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Την ίδια ώρα ένα βίντεο που δείχνει αεροσκάφος να έχει μπει στο «μάτι του τυφώνα», κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφού πραγματικά κόβει την ανάσα.
Σημειώνεται ότι ο τυφώνας Ντόριαν αναμένεται να «χτυπήσει» τις ΗΠΑ το βράδυ της Δευτέρας, με την Πολιτείες της Φλόριντα, της Τζόρτζια και της Νότιας Καρολίνας, να είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα, έχει δοθεί εντολή από τον κυβερνήτη της Ν.Καρολίνας για άμεση και υποχρεωτική εκκένωση του νότιου τμήματος της Πολιτείας.
Ο τυφώνας αναμένεται να πέσει στο επίπεδο 4 όταν φτάσει τις αμερικανικές ακτές, αλλά και πάλι αυτό τον κάνει εξίσου επικίνδυνο. Στη Φλόριντα μάλιστα έδωσαν και στοιχεία με τις ταχύτητες του ανέμου ανά ώρα, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος την επικινδυνότητα.
Δείτε το σχετικό βίντεο που είδε στο φως της δημοσιότητας από την ώρα που αεροσκάφος μπαίνει στο μάτι του τυφώνα Ντόριαν.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ