18.9 C
Paphos
Sunday, May 5, 2024

Βελτιώνεται για πολυ λίγο ο καιρός – Ακολουθούν βροχές, χιόνια και αισθητή πτώση θερμοκρασίας

Βροχές χρυσάφι έχουν πέσει στο νησί μας το τελευταίο 24ωρο περίπου, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για τα σιτηρά, αλλά και για να παραμείνουν οι εισροές των φραγμάτων αυξημένες με αποτέλεσμα η πληρότητα των φραγμάτων να παραμένει πάνω από το 90% τους επόμενους μήνες.

Από απόψε, θα αρχίσει σταδιακή βελτίωση του καιρού, με τις βροχές να μειώνονται σημαντικά σε έκταση και διάρκεια καθώς οδεύουμε προς τις αυγινές ώρες του Σαββάτου.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή και την Δευτέρα, θα κυριαρχεί η ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή περαιτέρω άνοδο την Κυριακή ενώ την Δευτέρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Από την Τρίτη, σφήνα ύφεσης και πιο ψυχρές αέριες μάζες θα αρχίσουν να επηρεάζουν την περιοχή μας όπως βλέπετε στην πιο κάτω εικόνα, όπου θα παρατηρούνται κατά διαστήματα βροχές, αλλά και χιόνια στην περιοχή του Τροόδους.

Αναλυτικά ο καιρός στο kitasweather.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ