21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Εκμάθηση Αγγλικών, βελτίωση του επιπέδου τους και ανάπτυξη αυτοπεποίθησης ΕΔΩ ΤΩΡΑ

Η αυτοπεποίθηση στη χρήση της αγγλικής γλώσσας θα δώσει από νωρίς στο παιδί σας ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα στο σχολείο και μια εξαιρετική αφετηρία για να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που απλώνονται μπροστά του στην εκπαίδευση, την απόκτηση προσόντων και την καριέρα του.


 

Τα ειδικά σχεδιασμένα μαθήματά με γνώμονα το μοναδικό τρόπο μάθησης των παιδιών και διδάσκονται από καθηγήτρια υψηλή κατάρτισης με πολύχρονη εμπειρία, η οποία έχει πάθος με την αγγλική γλώσσα και είναι ειδικευμένη στην εκπαίδευση των παιδιών. Και όλα τα παραπάνω, σε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον που προσφέρει το Φροντιστήριο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ενθαρρύνοντας τα παιδιά να μιλούν, να παίζουν και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, με φυσικό και διασκεδαστικό τρόπο, τα βοηθάμε να εξασκήσουν την ομιλία, τη γραφή και την ικανότητα κατανόησης του προφορικού λόγου, χωρίς να αισθάνονται ότι διδάσκονται.

Σιγουριά για σας, διασκέδαση για το παιδί σας.

Εξερευνήστε την απαράμιλλη σειρά μαθημάτων και μέσων υποστήριξης από το σημαντικότερο στον κόσμο διδακτικό οργανισμό της αγγλικής γλώσσας, για να δώσετε στο παιδί σας τις καλύτερες δυνατές βάσεις.

Διδασκαλία Αγγλικών. Έλεγχος των ικανοτήτων. Υποστήριξη της μάθησης.

Καθηγήτρια: Ροδία Νεοφύτου

BA in ELT Stirling – MA in ELTD Nottingham

CELTA Cambridge – TESOL Open University

Jolly Phonics Training course online CPD College

Anglia certified Speaking Examiner

FB_IMG_1472639750721

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ