19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΒΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καταντήσαμε την Πάφο …Παλλουκούπολη (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK προχώρησε σήμερα ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της ΕΔΕΚ στον Δήμο Πάφου, Βάσος Δημητρίου.


Ο κ. Δημητρίου ο οποίος συνόδευσε τα σχόλια του απο τρεις φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται πλαστικοί πάσαλλοι οι οποίοι τοποθετήθηκαν δίπλα απο πεζοδρόμιο επί της λεωφόρου Ελλάδος διερωτάτε κάτω απο ποια δεδομένα μπήκαν εκεί, αν προηγήθηκε κάποια μελέτη απο ειδικό και βεβαίως ποιος τα τοποθέτησε, αν είναι ο Δήμος, η Αστυνομία ή κάποιος ιδιώτης ενώ ολοκληρώνοντας το σχόλιο του δεν παρέλειψε να εκφράσει και κριτική λέγοντας πως καταντήσαμε την Πάφο …παλλουκούπολη.

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε:

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Βάσος Δημητρίου

Δημοσιεύω τις πιό κάτω φωτογραφίες που έχω σήμερα το απόγευμα βγάλει στη Λεωφόρο Ελλάδος, στο ύψος της φρουταρίας ΤΣΙΑΚΚΑΡΙΑΝ. Τα ερωτήματα πολλά !!!!!

1. Αυτά τα προστατευτικά πλαστικά στυλλάκια ( παλλούκια με συγχωρείται) στο ασφαλτικό οδόστρωμα παρακαλώ τοποθετήθηκαν κατόπιν κάποιας μελέτης απο ειδικό ;

2. Ποιός είναι αυτός που τα τοποθέτησε ; ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ — ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ —– ΙΔΙΏΤΗΣ ;
Γιατί σε αυτό το σημείο ειδικά και όχι και σε άλλο σημείο της Λεωφόρου;

Θα αναμένω απαντήσεις υπεύθυνες αυτή τη φορά απο το τεχνικό τμήμα του ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ. Το ερώτημα θα τεθεί επίσημα αύριο πρωί.

Καταντήσαμε τη πόλη μας, ……..παλλουκόπολη !!!!!!!!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ