20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

WHO is WHO: Βαλεντίνα Παφίτη- ΑΚΕΛ Πόλεως Χρυσοχούς

Η Βαλεντίνα Παφίτη γεννήθηκε το 1973 και διαμένει μόνιμα στην Πόλη Χρυσοχούς. 


Αποφοίτησε με άριστα το Λύκειο Πόλεως Χρυσοχούς και συνέχισε της σπουδές της στην Ελλάδα αποφοιτώντας και πάλι με άριστα από το τμήμα Οικονομικών (Σχολή Οικονομικών και Νομικών Επιστημών) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με την επιστροφή  της στην Κύπρο εργάστηκε ως λογίστρια σε μεγάλο ελεγκτικό οίκο και στην συνέχεια διεύθυνε τη δική της επιχείρηση μέχρι το 2011 οπότε και επανήλθε στο λογιστικό τομέα αναλαμβάνοντας το τμήμα του ΦΠΑ και της λογιστικής καταχώρισης στο λογιστικό γραφείο του συζύγου της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Έχει άριστη γνώση σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης λόγω της εξειδίκευσης του γραφείου στη διαχείριση Δήμων και Κοινοτήτων.

Η Βαλεντίνα Παφίτη είναι παντρεμένη με τον Χρύσανθο Παφίτη και μητέρα 3 παιδιών.

Λόγω της φύσης του επαγγέλματος της και την άμεση σχέση με τα κοινά και την τριβή με επιχειρήσεις από όλους τους τομείς είναι άριστη γνώστης των προβλημάτων που ταλανίζουν την περιοχή, και δηλώνει έτοιμη για σκληρή δουλειά από την πρώτη μέρα για να μπορέσει η Πόλης να κρατήσει τα παιδιά της, να δώσει προοπτική στους νέους μας που τελειώνουν τις σπουδές τους, να γίνει η Πόλη πρότυπο ανάπτυξης.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πόλεως Χρυσοχούς με τον συνδυασμό του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις. Νο. 5

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ