20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ FC: Επιστροφή στις νίκες με γκολ στο παρά πέντε και βαθμολογική άνοδος

Το τέρμα του Ντεούλ στο 84ο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε το τελευταίο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής και χάρισε το τρίποντο στην Πάφο σε βάρος της Δόξας (1-0). Η παφιακή ομάδα ανέβηκε στην 4η θέση (με τον Απόλλωνα) με 19 βαθμούς, η αντίστοιχη της Κατωκοπιάς έμεινε στην 7η θέση με 16 βαθμούς. Οι δυο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι. Την επόμενη αγωνιστική η Πάφος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και η Δόξα θα φιλοξενήσει την Ομόνοια.

Καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν η Πάφος που έχασε 2-3 αρκετά καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως, οι ποδοσφαιριστές της δεν κατάφεραν να βρουν στόχο και να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Η Δόξα από την άλλη εμφανίστηκε μέτρια, ειδικά στην επίθεση και δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην εστία του Κόπριβετς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, ισοδύναμο, αλλά δεν υπήρχαν φάσεις, μέχρι το 84ο λεπτό, όταν ο Ντεούλ με κοντινή προβολή έπειτα από συρτή μπαλιά πάρε βάλε του Μπρουλς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκρεμσλ.

Πηγή: Sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ