16.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Βάσος Δημητρίου: “Ανησυχώ για την πρόοδο των εργασιών στο ιστορικό εμπορικό κέντρο”

βασος δημητριου
ΒΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Επικεφαλής Δημοτικής ομάδας ΕΔΕΚ

Σαν ενεργός πολίτης και πολύ περισσότερο σαν υπεύθυνος εκλελεγμένος δημοτικός Σύμβουλος θέλω δημόσια για μια ακόμα φορά να εκφράσω τις ανησυχίες μου για την πρόοδο των εργασιών στο ιστορικό εμπορικό κέντρο.


Εχω επισκεφθεί την οδό Θερμοπυλών την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και διαπίστωσα ότι για τέταρτη βδομάδα τοποθετούνται πλακόστρωτο πλακάκι απο εργατοτεχνίτες του εργολάβου….
Σε μιά απόσταση μήκους μόλις 220 μέτρων οι εργασίες τοποθέτησης μαρμάρων καθυστερούν με αποτέλεσμα το μέρος αυτού του δρόμου να παραμένει κλειστό.
Αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να αποπερατωθούν όλες αυτές οι εργασίες εάν οι ρυθμοί συνεχίζονται με τον ίδιο τρόπο. Εάν δέν πολλαπλασιαστούν τα συνεργεία τοποθέτησης μαρμάρων είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργηθούν σοβαρότατες καθυστερήσεις στη παράδωση των έργων.
ΕΠΙΜΕΝΩ όπως το δημοτικό Συμβούλιο ενημερωθεί πλήρως απο τους υπεύθυνους επιβλέποντες μηχανικούς και τους εργολάβους για την πρόοδο των εργασιών με βάσει τα αναθεωρημένα τους προγράμματα που θα πρέπει να βασίζονται στις πραγματικές συνθήκες εργοταξίων με το ανάλογο εργαζόμενο προσωπικό.
ΔΕΝ ρίχνω λάδι στη φωτιά ΑΛΛΑ προειδοποιώ ότι τα χρονικά περιθώρ α έχουν στενέψει.
ΔΕΝ έχω πεισθεί ότι οι εργασίες στο ιστορικό εμπορικό κέντρο γίνονται στη βάση σωστού προγραμματισμού . Οι αναμενόμενες βροχές δέν θα αποτελούν για μένα δικαιολογημένες καθυστερήσεις , ΓΙΑΤΙ απλά τα έργα θα έπρεπε ΗΔΗ να ήταν σε προχωρημένο στάδιο και μακρυά απο τις χωματουργικές εργασίες.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ