18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Α.Σ. Μανδριων-Νεόφυτος Χριστού: “Ψυχολογική ντόπα η τελευταία μας νίκη”

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση ο Α.Σ. Μανδριων επικράτησε στο γήπεδο του για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορία με 4-1 της Αναγέννησης-Ελπίδας.

Το συγκρότημα του Χριστού Μιχαηλίδη είναι πλέον μόνο στην 2η θέση με 11 βαθμούς. Στο PafosPress μίλησε για λογαριασμό της ομάδας ο Πρόεδρος Νεόφυτος Χριστού.

Περιμένατε ότι θα κερδίζατε τόσο εύκολα;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε τον αγώνα με μεγαλύτερο σκορ. Δεν περιμέναμε τόσο εύκολη νίκη. Ήταν ένα ντέρμπι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Είσαστε πλέον στην 2η θέση. Ποσό θα σας βοηθήσει για τη συνεχεία;

Η ομάδα για πρώτη φορά έπαιξε χωρίς απουσίες. Έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει. Πιστεύω στη συνεχεία θα πάμε ακόμη καλύτερα. Θα μας βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά αυτή η νίκη.

Ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με τον Πας Κάτω Πύργου-Μιλτιαδη στη Ταλα . Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα είναι σημαντικό για την συνεχεία;

Εμείς θα πάμε σε αυτό το παιχνίδι μόνο για την νίκη. Αν δεν κερδίσουμε θα έχουμε πολύ δύσκολη συνεχεία καθώς ο αντίπαλος θα αποκτήσει μια σημαντική διάφορα. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ