22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Α. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: Ρωσία, Ουκρανία, Ινδία και Κίνα στην προτεραιότητα μας για συνεργασία

Το Επιμελητήριο Πάφου, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών για προσέλκυση επενδύσεων, έχει αξιολογήσει διάφορες χώρες που αποτελούν προτεραιότητα για την επίτευξη των πιο πάνω στόχων, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης. 


Μεταξύ των χωρών που παρουσιάζουν μεγάλες δυνατότητες επιχειρηματικών συνεργασιών είναι η Ρωσία, Ουκρανία, Ινδία και Κίνα, με τις οποίες έχει αναπτύξει συνεργασία σε διάφορους τομείς και επίπεδα, όπως είπε.

Το ΕΒΕ Πάφου, ανέφερε, έχει πάρει μέρος σε παρουσιάσεις της Πάφου και συναντήσεις σε διάφορες πόλεις της Κίνας  ενώ είχε συναντήσεις με Πρέσβεις, αξιωματούχους Επιμελητηρίων της Κίνας, Ρωσίας, Ινδίας και Ουκρανίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης παρείχε βοήθεια και στήριξη στη λειτουργία του Κυπρο- Ρωσικού Συνδέσμου Πάφου, προωθεί τη δημιουργία Κυπρο- Κινέζικου Συνδέσμου Πάφου καθώς και τη δημιουργία India Desk.

Πρόσθεσε πως το ΕΒΕ Πάφου προωθεί με τη στήριξη του Κυπρο – Κινεζικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου και του ΚΕΒΕ τη δημιουργία του China Desk, το οποίο θα στεγαστεί στα γραφεία του ΕΒΕ Πάφου για να εξυπηρετεί και να καθοδηγεί Κινέζους επενδυτές και κατοίκους της Επαρχίας.

Επιπρόσθετα κάλεσε όλους τους επιχειρηματίες και φορείς της Πάφου να αγκαλιάσουν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες για ενθάρρυνση των επιχειρήσεων να δραστηριοποιηθούν ακόμη πιο δυναμικά στο εξωτερικό, προκειμένου να τονώσουν τις πωλήσεις τους και να αντισταθμίσουν τις απώλειες από την κρίση στο εσωτερικό της χώρας.

Ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως το Επιμελητήριο χαιρετίζει τη συμμετοχή του Δήμου Πάφου στις προσπάθειες του επιχειρηματικού κόσμου της Επαρχίας για εξωστρέφεια και τόνωση της επιχειρηματικότητας και των συνεργασιών των επιχειρήσεων της Πάφου στο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον και ειδικά τη διοργάνωση επισκέψεων σε χώρες και πόλεις που στοχεύει το Επιμελητήριο και την ανάληψη κοινών δράσεων για την εξυπηρέτηση του επιχειρηματικού κόσμου της Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ