22.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

Αύριο στην Πάφο θα γίνει γάμος με Λουλουδένια Υπερπαραγωγή που θα συζητηθεί

Δεν θα μπορούσε να ήταν και αλλιώς. Το ανθοπωλείο RED ROSE- Marys Brides θεωρείται εδώ και χρόνια ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία στην Κύπρο και όχι άδικα.

Η Μαίρη Οικονομίδου- Ευσταθίου (RED ROSE) και ο Μάκης Ευσταθίου (LOFT) αύριο παντρεύουν την κόρη του Βαλεντίνα και οι σχεδιασμοί και ετοιμασίες στο ανθοπωλείο βρίσκονται εδώ και μέρες σε πλήρη δράση.

Η Μαίρη χρόνια ολόκληρα στολίζει με αγάπη, μεράκι και επαγγελματισμό γάμους και βαφτίσεις. Εκδηλώσεις και χαρές ανθρώπων που συνδύασαν τις μοναδικές τους στιγμές και την ευτυχία τους με μια πανέμορφή σύνθεση του RED ROSE!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο λοιπόν ήρθε η σειρά αυτές οι μαγευτικές λουλουδένιες πινελιές της Μαίρης και των συνεργατών της να αποτελέσουν την υπερπαραγωγή για τον γάμο της Βαλεντίνας και του Λένου.

Οι συνθέσεις που θα υπάρχουν στο γάμο θα αποτελούνται από σπάνια λουλούδια, μοναδικά χρώματα σε πολύ VINTAGE και GIRLIE διάθεση.

Ροζ απαλό, έντονο φούξια, διακριτικό μωβ, λευκό, offwhite και πολλά άλλα με εντυπωσιακές πράσινες βάσεις θα παραπέμπουν σε Υπερπαραγωγή βγαλμένη μέσα από παραμύθι!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ